Op zoek naar Fysiotherapie in Anna Paulowna?

Fysiotherapie in Anna Paulowna

Heb je lichamelijke klachten en ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Anna Paulowna? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het beoordelen van klachten en werken samen met jou aan een gepersonaliseerd behandelplan om zo snel mogelijk van je klacht af te komen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we je klachten kunnen beoordelen en een behandelplan op maat kunnen maken. Of je nu last hebt van pijnklachten, beperkte mobiliteit of andere problemen, onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor je klaar. 

Soorten fysiotherapie

Fysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van zorg die zich richt op het verbeteren van het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. Als je last hebt van lichamelijke klachten die je dagelijkse functioneren beperkt, kan een fysiotherapeut je helpen om de klachten te verminderen en de mobiliteit te verbeteren. 

Bij Fysio Marsdiep streven wij ernaar om de beste fysiotherapeutische zorg te bieden. Onze praktijk bestaat al meer dan 40 jaar, wij hebben uitgebreide kennis en vele specialismen in huis. Zo bieden wij niet alleen traditionele fysiotherapie, maar ook gespecialiseerde behandelingen zoals manuele therapie, shockwave, dry needling en echografie. 

Je kunt bij ons snel terecht voor een behandeling zonder lange wachttijden. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Onze fysiotherapiepraktijk zit op slechts 20 minuten rijden van Den Helder, vlakbij Breezand ook.

Veelgestelde vragen over fysiotherapie

Staan je vragen hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wordt de fysiotherapie vergoed door mijn verzekeraar?

Fysio Marsdiep heeft met bijna alle verzekeraars een contract afgesloten waarin de tarieven zijn vastgelegd.

Wil je weten of wij ook een contract hebben met jouw zorgverzekeraar? 

Neem dan contact met ons op, of kijk voor meer informatie in je zorgpolis om te zien of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Heb ik een verwijzing nodig van mijn huisarts?

Nee, dit heb je niet nodig. Je kunt direct bij ons terecht voor een afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Is fysiotherapie aan huis een optie?

Wilt u liever thuis therapie, bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis bent ontslagen of niet in staat bent om naar de kliniek te komen? Dan komt een van onze specialisten bij u thuis. Een medische verwijzing is niet nodig.

Is fysiotherapie in Julianadorp iets voor jou?