Op zoek naar Fysiotherapie in Julianadorp?

Fysiotherapie in Julianadorp

Lichamelijke klachten? Dan ben je bij ons in Den Helder in de buurt van Julianadorp aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten zijn de aangewezen specialisten om je klacht te beoordelen en om samen met jou een passend behandelplan te maken. Zo hopen we jou zo snel mogelijk van je klacht af te helpen.

Wij beoordelen de klachten en maken samen met u een passend behandelplan. Wij proberen alle soorten van fysiotherapie in te zetten, zowel traditionele als nieuwe therapieën.

Om uw klacht te beoordelen en een passend behandelplan te maken, kunt u contact met ons opnemen.

Wat is fysiotherapie?

Een fysio is gespecialiseerd in het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt lichamelijke klachten die jouw dagelijks functioneren kunnen beperken.

Waarom fysiotherapie in Julianadorp, gemeente Den Helder?

Bij Fysio Marsdiep proberen wij het vak fysiotherapie naar een hoger level te tillen. Al meer dan 40 jaar bestaat onze praktijk aan de Marsdiepstraat in Den Helder. In ons fysio team is dus veel ervaring en kunde.

Wij maken gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. Onze therapeuten zijn master geschoold of gespecialiseerd. We investeren in kennis en nieuwe technieken zoals echografie en shockwave. U kunt bij ons in Den Helder snel terecht zonder lange wachttijden en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze fysiotherapiepraktijk zit op slechts 10 minuten rijden van Julianadorp. In de buurt van Breezand.

Veelgestelde vragen over fysiotherapie

Staan je vragen hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wordt de fysiotherapie vergoed door mijn verzekeraar?

Fysio Marsdiep heeft met bijna alle verzekeraars een contract afgesloten waarin de tarieven zijn vastgelegd. Wil je weten of wij ook een contract hebben met jouw zorgverzekeraar? Neem dan contact met ons op, of kijk voor meer informatie in je zorgpolis om te zien of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Heb ik een verwijzing nodig van mijn huisarts?

Nee, dit heb je niet nodig. Je kunt direct bij ons terecht voor een afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Is fysiotherapie aan huis een optie?

Wilt u liever thuis therapie, bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis bent ontslagen of niet in staat bent om naar de kliniek te komen? Dan komt een van onze specialisten bij u thuis. Een medische verwijzing is niet nodig.

Is fysiotherapie in Julianadorp iets voor jou?