Schouder Netwerk

Schouder NetwerkSchouder Netwerk

Wat is het Schouder Netwerk?

Voor het behandelen van schouderklachten in Den Helder ben je bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij Schouder Netwerk Noord-holland Noord (SNNHN) en valt onder Schouder netwerk Nederland (SNN). Het SNNHN is een samenwerkingsverband van Noordwest Ziekenhuis met eerstelijns fysio- en oefentherapeuten uit de regio voor de behandeling en begeleiding van mensen met schouderklachten. Het schoudernetwerk is een kwaliteitsnetwerk van fysiotherapeuten, oefentherapeuten en manueel therapeuten die gespecialiseerd zijn in schouderklachten en schoudergordel klachten (nek en borstwervelkolom, schouderblad, sleutelbeen en de ribben). De aangesloten therapeuten beschikken over de best mogelijke kennis en kunde betreffende schouder- en schoudergordel klachten. Je bent daarom met deze klachten bij Fysiotherapie Marsdiep Den Helder aan het juiste adres!

Voordelen van Schouder Netwerk fysiotherapeuten:

  • Specialisten met de beste scholing, kennis en vaardigheden
  • De meest effectieve behandelmethoden
  • Mogelijkheid op doorverwijzing met 1 van de vele therapeuten binnen het netwerk van Noord-Holland Noord
  • Nauw contact met diverse medische specialisten in de regio (orthopeden)

Fysio bij schouderklachten

Schouderklachten zijn een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden treft. Pijn in de schouder kan het dagelijks leven belemmeren en kan leiden tot langdurige klachten. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in schouderpijn en door middel van verschillende behandelmethoden zorgen onze specialisten ervoor dat klachten verminderen. Doordat wij zijn aangesloten bij Schouder Netwerk Nederland, beschikken wij over de beste kennis en behandeltechnieken.

Bij de behandeling van schouderklachten maken wij standaard gebruik van echografie voor een duidelijke diagnose. Daarnaast combineren wij verschillende therapieën zoals manuele therapie, dry needling en oefeningen. Ook zullen wij oefeningen meegeven die thuis uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor kunnen toekomstige (schouder)blessures voorkomen worden.

Heb je pijn in je schouder en wil je een afspraak maken bij Fysio Marsdiep in Den Helder? Klik dan hier om eenvoudig zelf een afspraak in te plannen.